Motive smart pentru a cumpara de la Autoitalia

afla mai multe

CALCULATOR DE FINANTARE

Trebuie sa introduci valoarea masinii, numarul de rate pe care doresti finantarea si procentul avansului.

EUR
luni
%
%
0 EUR
 

Acest calcul este orientativ. Va rugam sa obtineti conditiile exacte de creditare de la partenerul dvs. financiar.

* Campurile marcate sunt obligatorii.

AVANTAJE AUTOITALIA

Mii de masini testate si verificate de unde poti alege.

afla mai multe

DESPRE NOI

 

 

 

Autoitalia Group se afla pe piata auto in Romania din anul 1993, timp in care a vandut peste 70.000 de autovehicule. Profesionalismul, dedicatia, loialitatea fata de clienti, experienta in a intelege calitatea sunt valori fundamentale ale activitatii Autoitalia Group.

 

 

In anul 2009, Autoitalia Group deschide o noua divizie pentru a veni in intampinarea clientilor sai, Divizia Autoitalia Outlet. Misiunea acestei divizii este comercializarea exclusiva a automobilelor rulate, achizitionate de la clientii nostri. Aceste masini au fost importate anterior de catre Autoitalia Group, deci cunoastem istoricul lor.

 

 

Cumparand un autovehicul de la Autoitalia Outlet va asiguram siguranta si calitate pentru dumneavoastra. Veti beneficia de un autovehicul inspectat in detaliu de catre ateliere specializate Auto Italia, inainte de livrare.

 

 

Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de catre Divizia Autoitalia Outlet, va asteptam in parcul nostru de masini pentru un test drive.